Contact

Hulp nodig
of heb je vragen?

Wil je graag meer informatie over ons of onze diensten? Heb je een vraag of wijziging in de kinderopvang van je kind? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

info@kinderopvangindongen.nl


+31 162 310 374     (Klantenservice)

Heeft u al opvang bij Kiddy?
Dan vindt u hier de telefoonnummers van de groepen:

Kindercentrum

KIDDY

Glorieux 5, Dongen
  
299851710
299851710
129662641

Achterberg

TIJGERTJES & BERENKUIL

St. Josephstraat 62,
Dongen
  
188814140
604565811
 

St. Agnes

VOSJES & UILENNEST

Vaartweg 104,
Dongen-Vaart
  
237653801
155737119

Heb je een vraag, suggestie of klacht?

We vinden het belangrijk om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. We helpen je graag met je vraag, suggestie of klacht.

Is er iets gebeurd waar je niet tevreden over bent? Je hebt dit al besproken met de medewerkers van de locatie, maar dit heeft (nog) niet geleid tot een passende oplossing?

Geef het ons door via dit formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Formulier

Ben je al klant van Kiddy (geweest)?

Bericht

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?
Via deze pagina kun je je kind inschrijven. Let op, kinderdagopvang of peuteropvang gaat niet automatisch over in buitenschoolse opvang. De BSO moet los aangevraagd worden via een nieuw inschrijfformulier op onze website.

Dit kunt u aanvragen via het ouderportaal, wanneer er beschikbaarheid is dan wordt de aanvraag vanaf 3 weken voorafgaand aan de extra opvangdag goedgekeurd.

Dit kan via het ouderportaal bij  ‘extra opvang aanvragen’. Wanneer er beschikbaarheid is dan wordt er automatisch gekeken of er nog ruiluren inzetbaar zijn. Mochten er geen ruiluren inzetbaar zijn dan wordt de extra opvang automatisch extra gefactureerd.

Een aanvraag wordt vanaf 3 weken voorafgaand aan de extra opvangdag goedgekeurd.

Voorwaarden voor ruil-aanvragen: Alleen mogelijk bij KDV en BSO.

  • Het inzetten van ruilen is alleen mogelijk binnen dezelfde opvanglocatie, opvangsoort en opvangproduct.
  • Afmelden via het ouderportaal uiterlijk op de opvangdag zelf vóór 9.00 uur, deze uren gaan dan naar het ruilpotje. Via het ouderportaal kan er ‘extra opvang’ aangevraagd worden om ruiluren in te zetten.
  • Ruilen kan binnen een kalenderjaar. Een kalenderjaar loopt van 1 januari t/m 31 december.
  • De kwaliteitsregels kinderopvang zijn bepalend voor het al dan niet honoreren van uw wens. Er worden geen extra pedagogisch medewerksters ingezet voor het honoreren van een ruiling of incidentiele extra opvangdag.
  • Nationale feestdagen kunnen niet geruild worden.
  • De ruildagen zijn gebonden aan het kind en kunnen niet voor broers of zussen worden ingezet.

Een afgemelde dag kan niet meer geclaimd worden als opvangdag. Wanneer u een afmelding doet dan kan daar een andere opvang-aanvraag op goedgekeurd worden en daarmee de opvang weer vol zitten.

Een contractuele wijzigingsaanvraag heeft Kiddy schriftelijk nodig. U kunt hiervoor een mail sturen naar info@kinderopvangindongen.nl Er wordt dan bekeken of er beschikbaarheid is voor uw aanvraag.

Een contractuele wijzigingsaanvraag heeft Kiddy schriftelijk nodig. U kunt hiervoor een mail sturen naar info@kinderopvangindongen.nl Gaat het om opvang erbij, dan wordt er gekeken naar de beschikbaarheid. Gaat het om opvang eraf, dan dient u rekening te houden met een opzegtermijn van 1 maand voor de opvang die u wilt opzeggen.

Er geldt een wettelijke opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen kan op ieder dag van de maand en dient schriftelijk (per mail) gedaan te worden.

Voorbeeld: komt de mail op 09-07-2024 binnen dan is 09-08-2024 de laatste contractdag.

Tijdelijk opzeggen van een dag(deel) dat kan maar daar zitten wel risico’s aan. Een tijdelijke opzegging wordt in eerste instantie gezien als een opzegging. Er wordt dan gekeken welk kind van de wachtlijst geplaatst kan worden. Bij tijdelijk opzeggen loopt u hierdoor het risico dat er geen plaats is op het moment dat u weer zou willen starten met de opvang.

De desbetreffende groep nodigt u 2-4 weken voorafgaand aan de startdatum uit voor een intakegesprek.
Qua wennen is het zo dat er bij Kiddy geen wenmomenten voorafgaand aan de startdatum zijn. Of een kind nu aan het ‘wennen’ is of niet, ieder aanwezig kind moet meegeteld worden in de leidster-kind-ratio. Doordat de groepen momenteel op veel dagdelen vol zitten, is het niet mogelijk om voor alle startende kinderen ook nog één of meerdere wenmomenten extra in te plannen. Daarbij hebben wij in je jaren gemerkt dat een kind eigenlijk pas echt goed kan wennen als hij/zij structureel naar de opvang komt. Eigenlijk zijn de wenmomenten dan meer voor de ouders om te wennen aan het idee dan dat het voor een kind echt helpt.

Overige info

Oudercommissie
Kiddy heeft een centrale oudercommissie welke meedenkt en meepraat met de directie van Kiddy.

De oudercommissie is het aanspreekpunt voor alle ouders. Ze hebben informatie- en adviesrecht over het te voeren beleid binnen Kiddy. De leden van de oudercommissie stellen zich graag aan u voor.

Voor meer informatie of als u zelf interesse heeft om lid te worden van de oudercommissie, kunt u altijd contact opnemen.

oudercommissie@kinderopvangindongen.nl

Ouder-tevredenheids onderzoek
Jaarlijks houden wij een enquête onder ouders om te meten hoe tevreden u bent als klant over onze dienstverlening en waarin wij nog kunnen verbeteren.

Kwaliteit
Kiddy streeft naar een hoge kwaliteit. We werken continu aan verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening. Uiteraard voldoen we aan alle wet- en regelgeving. Daarnaast is Kiddy ISO 9001 gecertificeerd. Jaarlijks worden onze locaties geïnspecteerd door de GGD of alles volgens de regels gaat. Deze zijn inzichtelijk.

Ouderportaal
Middels ons ouderportaal houden wij u graag op de hoogte van nieuwtjes, ontwikkelingen en sturen wij graag foto’s van wat uw kind gedurende de dag aan het doen is. Ook kunt u middels dit ouderportaal uw kind afmelden voor de opvang, extra opvangdagen aanvragen of opvangdagen ruilen. Ook kunt u hier de facturen inzien.

Werken bij Kiddy
Lijkt het jou leuk om bij Kiddy te werken? Bekijk onze vacatures en wie weet tot snel!