Kinderdagverblijf

Dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar

Fijne & veilige plek

Als je aan het werk gaat, wil je zeker weten dat je kind in goede handen is. Binnen ons kinderdagverblijf voelen kinderen zich helemaal thuis. Er wordt opvang geboden in een vertrouwde omgeving die rust uitstraalt door de kleurstelling en ruimtelijke opzet. Op onze hoofdlocatie spelen baby’s en dreumessen met elkaar in de leeftijd van 0 tot 2,5 jaar en spelen de peuters samen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. Op onze locatie ‘de Tijgertjes’ spelen kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar met elkaar samen.

Wij nemen alle tijd voor jouw kindje en volgen zoveel mogelijk het ritme van thuis. In de veilige en knusse groepsruimte krijgen baby’s letterlijk alle ruimte om te bewegen, rollen, tijgeren en te leren kruipen en lopen. Met speciale kinderstoelen kunnen ook de allerkleinsten gezellig aan tafel zitten en betrokken zijn bij dit sociale en gezellige moment. Jouw baby verdient immers de beste zorg en aandacht.

Buiten zijn vinden wij erg belangrijk. Ook voor baby’s. Dit doen wij daarom zo vaak als mogelijk. Met jouw uitdrukkelijke toestemming mag jouw baby, onder direct toezicht van onze medewerkers, zelfs buiten slapen. Dit gebeurt in een insectvrij en veilig bedje. Met name voor kinderen die moeilijk in slaap kunnen komen is dit een goede en fijne oplossing. Bij slechte weersomstandigheden wordt er vanzelfsprekend niet buiten geslapen. Voor elk kind is er een vaste en vertrouwde slaapplek in een slaapkamertje dat direct grenst aan de groep. Dit kamertje wordt elke dag goed gelucht. Hier slaapt jouw kindje veilig in fris en schoon beddengoed.

En er valt nog veel meer te ontdekken voor jouw baby. Dagelijks organiseren de medewerkers allerlei activiteiten, passend bij de leeftijd van jouw kind. Zo stimuleren wij spelenderwijs zijn/haar ontwikkeling op gebieden als muziek, spel, taal, creativiteit, zelfredzaamheid, samen spelen en samen delen. Jouw baby is bij ons in ervaren en vertrouwde handen.

Alle kinderen krijgen een op hun ontwikkelingsfase gericht aanbod van activiteiten en speelgoed. Wanneer de allerjongsten slapen, spelen de andere kinderen in de speelhal, maken ze muziek, of ontwikkelen ze hun creativiteit in de ateliers. Ook wordt meerdere keren per dag buiten gespeeld op het grote speelterrein met veilige speeltoestellen. Hierdoor ontwikkelen kinderen hun motoriek, leren ze samen spelen en ontdekken ze de natuur.

Binnen alle groepen van onze kinderdagverblijven wordt gewerkt middels de Vroeg- en Voorschoolse Educatie methode ‘Piramide’ van Cito. 

Kindercentrum

KIDDY

Glorieux 5, Dongen
  
299851710
299851710
129662641

Kinderdagverblijf Kiddy

Op onze hoofdlocatie wordt opvang geboden in baby- / dreumesgroepen (0-2,5 jaar) en peutergroepen (2,5 – 4 jaar). De locatie beschikt over een ruim buitenterrein waar meerdere malen per dag gebruik van wordt gemaakt.
Binnen alle groepen op KDV Kiddy wordt gewerkt middels de Vroeg- en Voorschoolse Educatie methode ‘Piramide’ van Cito.

Opvangtijden
Op alle werkdagen van 7.30 – 18.00 uur.
(met uitzondering van nationale feestdagen)

Binnen deze locatie kan gekozen worden voor een pakket met 52 weken opvang, of een pakket met 49 weken opvang waarbij in de 3 weken bouwvakantie in de regio zuid geen opvang afgenomen kan worden.

Kiddy kinderopvang in Dongen Brabant BSO opvang kind

Achterberg

TIJGERTJES & BERENKUIL

St. Josephstraat 62,
Dongen
  
188814140
604565811
 

Kinderdagverblijf De Tijgertjes

KDV de Tijgertjes is gevestigd in Basisschool de Achterberg, waardoor een mooie samenwerking plaatsvindt tussen kinderopvang en basisschool. KDV de Tijgertjes is een dagopvanggroep voor 0-4 jarigen die geregeld samenspeelt met de peuters in de school en samenwerkt met de docenten van groep 1 en 2.
Uiteraard beschikken ‘de Tijgertjes’ uit veiligheidsoverwegingen een eigen groepsruimte en speeltuin die voldoen aan alle wettelijke eisen van de kinderopvang. Binnen deze locatie wordt gewerkt middels de Vroeg- en Voorschoolse Educatie methode ‘Piramide’ van Cito.

Opvangtijden
Op maandag, dinsdag en donderdag van 07.30 – 18.00 uur
(in de 40 schoolgaande weken)
In de schoolvakanties is deze groep gesloten.

Neem gerust een kijkje...

Benieuwd naar onze locatie? We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Je bent altijd welkom voor een rondleiding.