Locatie
Sint Agnes

Opvangvormen

Peuteropvang De Vosjes

Peuteropvang ‘de Vosjes’ is gevestigd in het schoolgebouw van basisschool Sint Agnes. Hiermee vindt een mooie samenwerking en interactie plaats tussen onze pedagogisch medewerksters, de docenten, onze kinderen en de basisschoolleerlingen.

Uiteraard beschikt ook deze locatie uit veiligheidsoverwegingen een eigen groepsruimte en speeltuin die voldoen aan alle wettelijke eisen van de kinderopvang. Binnen deze locatie wordt gewerkt middels de Vroeg- en Voorschoolse Educatie methode ‘Piramide’ van Cito.

Opvangtijden
Op dinsdag- en donderdagochtend van 08.45 – 12.00 uur
(in de 40 schoolgaande weken)
In de schoolvakanties is deze groep gesloten.

Buitenschoolse opvang Het Uilennest

In gymzaal de Gaasjes is onze BSO ‘het Uilennest’ gevestigd, voor kinderen van basisschool Sint Agnes. Naast de gymzaal is een groepsruimte aanwezig waar kinderen kunnen spelen en knutselen. Ook is er een speeltuin aanwezig. Bij deze locatie is meerdere dagen per week een beweegspecialist aanwezig die de kinderen begeleidt in sport- en spelactiviteiten in de gymzaal.

Opvangtijden
Op maandag, dinsdag en donderdag van 14.45 – 18.15 uur
(in de 40 schoolgaande weken)
In de schoolvakanties is deze groep gesloten en kan uw kind opgevangen worden op onze hoofdlocatie Glorieux.

Neem gerust een kijkje...

Benieuwd naar onze locatie? We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Je bent altijd welkom voor een rondleiding.