Peuteropvang

Ochtend-opvang voor kinderen van 2-4 jaar

Spelenderwijs ontwikkelen

Wilt u graag dat uw kind speelt met leeftijdsgenootjes, maar bent u niet op zoek naar opvang voor de hele dag? Dan is de peuteropvang bij Kiddy een prima keuze. In de peuteropvang maken peuters spelenderwijs kennis met dagelijkse dingen, ontmoeten ze leeftijdsgenootjes en kunnen ze in hun eigen tempo vaardigheden op doen. Er is veel tijd voor de kring, buiten spelen, knutselen, zingen en nog veel meer. We hanteren een vast activiteitenritme en een overzichtelijke groepsinrichting met speelhoeken zonder dat het te schools wordt. Om de ontwikkeling van uw kind extra te stimuleren werken wij vanuit de erkende Vroeg en Voorschoolse Educatie (VVE)-methode ‘de Piramide’.

Peuteropvang bij Kiddy is voor kinderen van 2 tot 4 jaar en vindt plaats in vaste groepen van maximaal 16 kinderen. De peuteropvang kent zowel gesubsidieerde plaatsen als particuliere plaatsen. Voor een gesubsidieerde plaats komt u in aanmerking als u geen recht heeft op kinderopvangtoeslag. U kunt tevens gebruik maken van gesubsidieerde plaatsen als uw kind extra (taal)ondersteuning nodig heeft. Het consultatiebureau beoordeelt dit.

Deze opvang wordt geboden tijdens de 40 schoolweken, op de hoofdlocatie ‘Kiddy’ en op locatie ‘de Vosjes’ bij de Sint Agnesschool.

Kindercentrum

KIDDY

Glorieux 5, Dongen
  
299851710
299851710
129662641

Peuteropvang Kiddy

Hier maken wij gebruik van de leegstaande BSO-lokalen in de ochtend. Uiteraard worden tijdens aanwezigheid van de peuters alle speelmaterialen afgestemd op hun ontwikkeling. De peuteropvang maakt gebruik van het buitenspeelterrein van het kinderdagverblijf waardoor zowel de groepsruimte als de speeltuin voldoen aan alle wettelijke eisen van de kinderopvang.

Opvangtijden
Op alle werkdagen van 8.15 – 12.15 uur.
(in de 40 schoolgaande weken)
In de schoolvakanties is deze groep gesloten.

St. Agnes

VOSJES & UILENNEST

Vaartweg 104,
Dongen-Vaart
  
237653801
155737119

Peuteropvang De Vosjes

Peuteropvang ‘de Vosjes’ is gevestigd in het schoolgebouw van basisschool Sint Agnes. Hiermee vindt een mooie samenwerking en interactie plaats tussen onze pedagogisch medewerksters, de docenten, onze kinderen en de basisschoolleerlingen.

Uiteraard beschikt ook deze locatie uit veiligheidsoverwegingen een eigen groepsruimte en speeltuin die voldoen aan alle wettelijke eisen van de kinderopvang. Binnen deze locatie wordt gewerkt middels de Vroeg- en Voorschoolse Educatie methode ‘Piramide’ van Cito.

Opvangtijden
Op dinsdag- en donderdagochtend van 08.45 – 12.00 uur
(in de 40 schoolgaande weken)
In de schoolvakanties is deze groep gesloten.

Neem gerust een kijkje...

Benieuwd naar onze locatie? We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Je bent altijd welkom voor een rondleiding.